Poređenje proizvoda ( od 3 )
Novo

Caberg - Riviera V3 sway Italia

Boja:
Veličina:
S
M
L
XL
XXL
14.500 RSD
Dodaj u korpu
RIVIERA je jet kaciga od Caberga sa klasičnim i elegantnim izgledom veoma korisna za svakodnevne gradske uslove i ulice. IVIERA je jet kaciga od Caberga sa klasičnim i elegantnim izgledom veoma korisna za svakodnevne gradske uslove i ulice. Školjka RIVIERE je dvokompozitna kaciga, radi se u TRI veličine mala školjka od XS-M, srednja školjka od L-XL i velika školjka XXL, kako bi se ponudila najbolja procena između volumena školjke i glave motocikliste.

Ekskluzivni sistem Double Visor Tech, lak za upotrebu unutrašnjeg sunčanog vizira, omogućava vožnju uvek uz pravu vidljivost i sigurnost.Postava je potpuno uklonjiva i periva, korisćeni su udobni materijali anti bakteriski i antialergiski.
RIVIERA je spremana za ugradnju bežičnog komunikacionog sistema CABERG JUST SPEAK S koji omogućava Bluetooth tehnologiji da komunicira ne samo sa mobilnim telefonom i sa svojim saputnikom, već i za povezivanje sa GPS sistemom, slušanjem muzike pomoću mp3 plejera ili mobilnog telefona . Just Speak S preporučuje Caberg.