Poređenje proizvoda ( od 3 )

Caberg - xtrace matt black

25.999 RSD
Dodaj u korpu

XTRACE je koncipiran za vozače koji voze ENDURO motore, ali se koristi i za PUTOVANJA.
XTRACE se može koristiti u potpunoj konfiguraciji sa vrhom(kačketom-pikom) i vizirom ili bez vrha ili bez vizira. Sve različite konfiguracije mogu se obaviti bez upotrebe alata,manuelnom metodom

Xtrace se nudi u dve  veličine Školjke  kako bi ponudila najbolju procenu između volumena školjke i veličine glave motocikliste.

Xtrace je opremljen sa DVT sistemom (Double Visor Tech) koji zahvaljujući integrisanom viziru za sunce, jednostavan za korišćenje, uvek omogućava vožnju po jakom suncu uz maksimalnu sigurnost. Unutrašnji vizir  za sunce je otporan na grebanje, dok je spoljni proziran otporan na udarce i grebanje i pripremljen da se stavi  Pinlock sočivo.

Ventilaciju garantuju 3 široka  otvoraza  za vazduh, koja se lako regulišu i sa rukavicama; Donji otvor na bravi za bradu dovodi vazduh direktno na unutrašnju stranu vizira kako bi se izbeglo zamagljivanje; dva otvora na vrhu usmeravaju svež vazduh unutar kacige kroz brojne vazdušne žljebove i kanale, a zadnja ventilacija pruža pražnjenje vrućeg i zastarelog vazduha.

Postava(enterijer) je potpuno uklonjiva i periva izrađena od anzialergiskog i antibakteriskog materijala.  Zamenjiva je i dostupna kao rezervni deo. Što znači ukoliko se pohaba i potroši od nošenja može se zameniti novom postavom