Poređenje proizvoda ( od 3 )
Akcija

Aprilia - SR 50 R

Boja:
336.300 RSD
324.500 RSD
Dodaj u korpu
Preuzmite PDF brošuru
SR 50 R legenda nastavlja dalje, i postaje sve bolja. Svake godine! Kada je SR 50 prvi put predstavljen, već je bio klasa za sebe. Kategorija „sportskog skutera“ izmišljena je posebno za njega.
Sada SR 50 predstavlja novi, agresivan dizajn, inspiriran RSV-om 1000 R Factoryjem, no još je puno više od pukog stila. SR 50 utjelovljuje brojna tehnička rešenja izvedena pravo iz Aprilijinog maksi sveta da bi vam doneo najbolju opremu i najviši nivo aktivne sigurnosti koju možete dobiti. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, legendarnom imenu i zavidnim performansama, novi SR je predodređen za još jednu uspešnu Aprilijinu priču. Pogotovo ako ga voze vozači poput vas.

EVOLUCIJA VRSTE
SR je bio skuter koji je preporučivao i Aprilijin Racing Team, koji je intenzivno vozio na velikim trkackim takmicanjima, da bi vozači što brže svladali prostor između pit lanea i parka vozača. Aprilijini top-vozači često su viđeni da svoje SR-ove voze i u gradovima, u potpunoj slobodi. Baš kao i vi.

LJUBITELJ STE VELIKIH MOTOCIKALA?
I tako, znate sve o sportskim skuterima. Također ste pročitali sve o njihovoj tehnologiji i performansama. Onaj koji poznajete, taj vam i treba - SR 50.
Tek toliko da vam osvežimo pamćenje, novi SR 50 je bio prvi skuter sa 13-colnim točkovima, prvi s vodenim hlađenjem, prvi s kočnim sistemom sa dva diska i prvi sa izravnim ubrizgavanjem goriva.
Završna obrada i oprema su na nivou superbikea.

SR, JEDAN OD PAKETA
Možda svoj skuter koristite da biste se družili s prijateljima i bili mobilni. Ako je tako, onda ste s SR-om sigurni da ćete privući pravo društvo. Vozači SR-a uvek imaju nešto zajedničko. Poput vas. Vole njegov agresivan stil, uravnoteženu aerodinamiku i besprekornu upravljivost. Svako je drugačiji, no na SR-u svako deli nešto zajedničko.
SR 50 je opremljen velikim, kompletno digitalnim instrumentima koji vam pružaju informacije o brzini, sat, brojač pređenih kilometara, dnevni brojač, nivo goriva, temperaturu rashladne tecnosti i napon akumulatora.