Poređenje proizvoda ( od 3 )
Akcija

Peugeot Motocycles - TWEET 50 4T

328.040 RSD
295.236 RSD
Dodaj u korpu

Iz Peugeot game skutera, još jedan model se izdvojio svojim elegantnim linijama i dobrom ergonomijom, u pitanju je model Tweet.  Zašto je to tako vidi se na prvi pogled, ali pored atraktivnog izgleda, ovaj skuter ima da ponudi i mnogo više.

Ono što ovaj skuter odvaja u odnosu na druge skutere male kubikaže, su veliki točkovi od 16 cola. Ova veličina točkova pored atraktivnog izgleda obezbeđuje mnogo udobniju vožnju po neravnim putevima.

Motor je četvorotaktni, koji ispunjava Euro 3 normu, sa smanjenom potrošnjom goriva i takođe smanjenom emisijom štetnih izduvnih gasova. 

Nisko postavljeno sedište, na samo 800mm od zemlje, omogućava čak i nižim vozačima da im stopala budu čvrsto na zemlji. Dobro postavljen far, međuosovinsko rastojanje od 1385 mm i mala težina skutera od 109 kg, čine da Tweet bude neverovatno agilan u vožnji. U kombinaciji sa lakom i kompaktnom šasijom, čini provlačenje kroz saobraćaj mnogo lakšim. Prilagođen je za vožnju dve osobe sa dovoljno prostora na dvojnom sedištu, sa zgodno postavljenim papučicama za stopala i rukohvatima. Prostran skladišni prostor ispod sedišta i pretinac ispred vozača, daju dovoljno prostora za smeštanje svakodnevnih sitnica.

Sigurnost je takođe nešto što odlikuje ovaj skuter pa je opremljen velikim kočionim diskovima od 226 mm, za sigurno i snažno kočenje, bilo da je u pitanju vožnja kroz saobraćajni špic ili vožnja na otvorenom putu.

Dolazi u nekoliko atraktivnih boja i sigurno je da ovaj model privlači poglede.