Poređenje proizvoda ( od 3 )

Sunra - SUNRA HAWK

179.899 RSD
Dodaj u korpu

HAWK je vrhunski električni skuter posebno dizajniran za gradsku vožnju, koji predstavlja idealnu kombinaciju izdržljivosti, moći i inovativnih tehnologija. Ovaj gradski motor je namenjen onima koji žele pouzdanost i efikasnost na svakom putovanju kroz gradsku džunglu.

Sa svojim dimenzijama od 190 x 73 x 111cm i međuosovinskim rastojanjem od 138cm, HAWK nudi vrhunsku stabilnost i sigurnost pri vožnji, a gume dimenzija 110/70-12 osiguravaju neprikosnoveno prianjanje na različite podloge. Zahvaljujući LED svetlima, električni skuter HAWK osvetljava vaš put, poboljšavajući vidljivost i sigurnost u svim vremenskim uslovima.

Bezčetkasti motor snage 1800W omogućava HAWK-u da dostigne maksimalnu brzinu od ≤ 45km/h, što ga čini idealnim izborom za brzu i efikasnu gradsku vožnju. Njegova grafenska baterija od 72V 26AH pruža impresivan domet od 60-70km sa samo jednim punjenjem, omogućujući vam bezbrižne i duge vožnje bez potrebe za stalnim punjenjem.

Digitalna instrument tabla u boji omogućava lako praćenje važnih informacija o vožnji, dok kombinacija disk kočnica napred i doboš kočnica na zadnjem točku garantuje sigurno i efikasno zaustavljanje u svakoj situaciji. Izaberite HAWK električni motor kao svoj naredni gradski skuter i transformišite svaku vožnju u uzbudljivo putovanje puno slobode.

Doživite vrhunsku mobilnost sa HAWK električnim skuterom i otkrijte novu dimenziju gradske vožnje.

                             Osnovne karakteristike:

 

Dimenzije:

190cm*73cm*111cm

Osnova Točka:

110/70-12

   

Farovi:

LED

Maksimalna brzina:

≤ 45km/h

Motor:

bez četkica

Snaga motora:

1800W

Tip baterie:

72V 26AH Grafenska baterija

Instrument tabla:

digitalna u boji

Maksimalni domet:

60-70 km(Laboratorijski podaci, stvarna kilometraža je određena vremenom, temperaturom, otporom vetra, uslovima na putu, navikama u vožnji itd.)

Prednja kočnica:

Disk (Velika)

Zadnja kočnica:

DOBOS