Poređenje proizvoda ( od 3 )

O nama

Skuter Centar d.o.o

je firma koja je osnovana kako bi se izaslo u susret sve većem broju zahteva naših klijenata za vožnjom dvotočkaša.

Kao ovlašćeni prodavci motocikala i skutera: Aprilia , Piaggio , Vespa , Gilera ,Derbi i Moto Guzzi nudimo svim našim kupcima delove, dodatnu opremu i garderobu za sve motocikle i skutere u najvecem izlozbenom salonu na 700 m2.

O PIAGGIO, VESPA, GILERA, APRILIA, DERBI ,MOTO GUZZI  skuterima i motociklima ne treba mnogo govoriti, decenije proizvodnje i eksplatacije istih, kako u normalnim gradskim, prigradskim i drugim uslovima korišćenja, tako i ekstremnim trkačkim, upravo govore o njihovoj izdržljivosti i kvalitetu u kombinaciji sa svetski poznatim italijanskim dizajnom čine ove skutere najboljim i najzastupljenijim na svetskom tržištu.

U našoj ponudi su i  ATV vozila marke STELS ,LINHAI,TGB,SEGWEY

Imamo i Električni skutere,trotinete kao i laki tricikl kao i električni bicikli marke SUNRA,EXPLORER koji od skoro imaju subvenciju od države od 250-500eur

Od opreme izdvajamo kacige PIAGGIO,VESPA,CABERG,PREMIER,ASTONE ,akumulatore YUASA i svasta ponešto od opreme za svakoga

Istorija je napisana, a Vi ste u prilici da zabeležite novu stranicu budućnosti na svom PIAGGIO, VESPA ili APRILIA skuteru, u čemu će Vam SKUTER CENTAR svakako i u svakom pogledu pomoći velikim i raznovrsnim izborom najboljih italijanskih skutera, povoljnim uslovima kupovine i mnogim drugim olakšicama.

Svim kupcima smo omogućili i kupovinu na kredit. O uslovima kreditiranja i odobravanja kredita možete pogledati na strani načini plaćanja.

U narednim godinama nastojaćemo da opravdamo Vaša očekivanja.