Poređenje proizvoda ( od 3 )

Moto Guzzi - MOTO GUZZI V7 STONE SPECIAL EDITION

1.239.000 RSD
Dodaj u korpu

Moto Guzzi evolucija modela V7 nastavlja se s dizajnom i performansama V7 Stone Special Edition, žestokog motocikla koji slavi legendarno sportsko nasleđe.

SNAŽAN KARAKTER

V7 Stone Special Edition osmišljen je kako bi pokazao najhrabrije, beskompromisne Moto Guzzi osobine. Za one kojima već nije bio dovoljno odvažan, sada se može pohvaliti isduvom Arrow, retrovizorima u stilu Café Racera, crvenim amortizerom i zadivljujućim novim sjajno crnim oplatama. Ukratko, detalji koji su izraz trajne strasti prema motociklima iz Mandella.

Agresivan na prvi pogled

Uobičajena mat paleta boja ustupa mesto sjajnoj boji, Shining Black s crvenim detaljima na rezervoaru goriva. Ima više hrabre, crvene boje kako bi se naglasio agresivan, sportski izgled na oprugama amortizera i u kontrastnim šavovima na sedištu, detalji ekskluzivni za ovaj mode, koji takođe ima oznaku Special Edition na upravljaču

Jedinstveni detalji

Retrovizori na krajevima upravljača dodatno obogaćuju Moto Guzzi V7 Stone Special Edition, dok ostali detalji vredni pažnje uključuju crni anodizirani aluminijumski poklopac goriva i agregat Moto Guzzi twin 850 s poklopcima glave u novoj grafitnoj boji i zaštite leptirastog tela u crnom anodiziranom aluminijumu.

Stil i zabava

Karakter ovog modela naglašen je iyduvom Arrow s izduvnim cevima Moto Guzzi, zahvaljujući kojima Moto Guzzi V7 Stone Special Edition dobija i bolje performanse, kako u pogledu snage koja se penje s 48 na 49 kW (66 , 5 HP) pri 6700 o/min, kao i  maksimalni obrtni moment, koji raste sa 73 na 75 Nm pri 4900 o/min.