Poređenje proizvoda ( od 3 )

Piaggio - MP3 EXLUSIVE 530

Boja:
1.485.620 RSD
Dodaj u korpu

Proizvedeni u fabrikama Piaggio u Pontederi, Italija, modeli iz nove Piaggio MP3 asortimana su lakši, sa bolji performansama i tehnički su unapređeni.
 MP3 530 hpe Ekclusive ima potpuno novi agregat od 530 cc sa 44 KS.

 

Piaggio-MP3-2022 

 

Sportski dizajn je još više automobilistički inspirisan zahvaljujući jedinstvenim nivoima završne obrade i pažnje posvećenoj detaljima. Kompletan LED sistem osvetljenja je nov. Prednji vizir je nastao kao rezultat opsežnog istraživanja maksimiziranja zaštite od vazduha. Položaj za vožnju je sada udobniji zahvaljujući rekonstrukciji pozicije sedenja, nožice i upravljača. Kapacitet za skladištenje ispod sedišta sa električnim otvaranjem prednjači u kategoriji, s obzirom da kako se navodi ima prostor za dve fulfejs kacige. Da bi ostali na vrhuncu bezbednosti, svi modeli su opremljeni sistemima ABS i ASR.

 Oprema takođe uključuje sistem paljenja bez ključa i instrument tablu u boji sa mogućnošću povezivanja pametnog telefona preko aplikacije Piaggio MIA.

 U skladu sa svojom ulogom velikog inovatora, novi Piaggio MP3 530 Ekclusive verzija je prvi skuter na svetu koji sadrži ARAS napredne sisteme za pomoć vozaču. Poseduje inovativni paket funkcija pomoći vozaču zasnovanim na Imaging Radar 4D tehnologiji koju je razvio Piaggio Fast Forvard, odeljenje Piaggio grupe za robotiku. Ovo je prvi put da su ovi najsavremeniji senzori razvijeni za upotrebu na skuteru. ARAS uređaji igraju osnovnu ulogu u aktivnoj bezbednosti, garantujući funkcije informacionog sistema za mrtve tačke (BLIS) i sistema za pomoć pri odlučivanju o promeni trake (LCDAS). BLIS obaveštava vozača o prisustvu vozila u mrtvom uglu retrovizora koristeći posebna obaveštenja na TFT displeju. Konstantno nadgledajući zadnji deo na udaljenosti do 30–35 metara, LCDAS je takođe sposoban da identifikuje vozila koja se brzo približavaju sa strane, stvarajući potencijalnu rizičnu situaciju u slučaju promene trake. U ovoj situaciji, vozač se takođe obaveštava putem posebnog obaveštenja na instrument tabli.

 

Piaggio-MP3-2022

 

Brzina za vožnju unazad je još jedna jedinstvena karakteristika Piaggio MP3 530 Ekclusive i sada uključuje zadnju video kameru koja omogućava još lakšu i bezbedniju upotrebu. 

 Bogatstvo standardne opreme zaokružuje tempomat kojim se lako može upravljati pomoću novih električnih komandi na upravljaču i tri režima vožnje Eco, Comfort i Sport, koji mogu da modifikuju odziv Ride-bi-Vire kontrole gasa, kao i definisanje kalibracije ASR sistema protiv klizanja.