Poređenje proizvoda ( od 3 )

Moto Guzzi - MOTO GUZZI V9 bober

Boja:
1.296.820 RSD
Dodaj u korpu
Preuzmite PDF brošuru

Inovativan, agresivan i apsolutno neodoljiv, impozantna ličnost V9 se oseća u tipičnom Moto Guzzi stilu sa urođenom čistoćom dizajna izraženom preko prenosa osovine, čelične karoserije i spektakularnih guma tipa „pogledaj me“. Remek delo dizajna, pedantna pažnja posvećena detaljima je nemoguće propustiti, dok je široka upotreba visokokvalitetnog čelika i aluminijuma iza okvira koji pruža povećanu upravljivost i stabilnost.

Ovo je motocikl za svakog vozača koji ceni odlične krivine, ne samo na putu, već i na sopstvenoj mašini.

Talentovani i zahtevni Mandello dizajnerski tim je insistirao na samo najboljim materijalima za ovaj motocikl varljivo jednostavnog izgleda, birajući aluminijum za nove bočne panele i čvrst čelik za rezervoar za gorivo. Sa svojim potpuno mat crnim izgledom koji uključuje upravljač, točkove od 16 inča, izduvni sistem, blatobrane i bočne strane, V9 ima impozantan lik. Nijedan detalj nije zanemaren, sve do aluminijumskih klinova za noge vozača, sada sa gumenim osloncima za smanjenje vibracija.

Novo sedište za dve osobe dolazi sa uklonjivim suvozačkim sedištem, pretvarajući V9 BOBBER u impresivan jednosed. Sa klirensom od samo 785 mm i ukupnom masom praznog vozila od samo 210 kg, nije teško zamisliti nivo kontrole i zadovoljstva u vožnji koji se nudi, dok je karoserija fino podešena da ponudi poboljšanu stabilnost i na prometnim i uskim ulicama. 

V9 BOBBER je opremljen potpunom LED optikom i moćnim DRL farom koji podseća na obrise orla. Svoj debi predstavlja potpuno digitalna instrument tabla, pored preuređenog sedišta sa poboljšanom ergonomijom. Rezultat je jedinstven stil koji neprimetno spaja veliko nasleđe Moto Guzzija sa svim pogodnostima moderne tehnologije u izrazito sportskom motociklu.