Poređenje proizvoda ( od 3 )

Vespa - VESPA GTS 300 SUPER NEW

Boja:
802.400 RSD
Dodaj u korpu

Super ime, super performanse

Obnovljenog dizajna, Vespa GTS Super spremna je odvesti vas u još uzbudljivije pustolovine i izazvati još jače emocije. Reč je o modelu sportskog duha koji usvaja najnoviju tehnologiju na nove, iznenađujuće načine. Različite verzije nadilaze jednostavne promene boja, omogućavajući svakome da u potpunosti izrazi svoj stil i individualnost.

Originalna do zadnjeg detalja

Vespa se uvek isticala kvalitetom završne obrade, a ovaj model nije iznimka. Novi modeli GTS Super ističu se savremenim, tehnološki naprednim izgledom, doteranim čak i u detaljima koji ne upadaju odmah u oči. Najbolji primjer je klasična "Vespa kravata" , ovdje redizajnirana kako bi stvorila još prepoznatljiviji i originalniji izgled.

Sportski Vespa stil

Nova Vespa GTS Super nastavlja povećavati svoju učinkovitost, smanjujući potrošnju goriva i istovremeno nudeći snagu potrebnu za uzbudljivo iskustvo vožnje. Agregat od 300 cm³ razvija 23 KS, osiguravajući brz odgovor na gas povećanim okretnim momentom dostupnim pri niskim okretajima.

Ističe se u gomili

U sedištu  NOVE Vespe GTS Super uvek će te biti zapaženi, čak i u gradskoj gužvi. Sjajni hrom uokviruje prelepe pastelne i sjajne boje, naglašavajući paletu koja je uvek usklađena sa sedištem i enterijerom. Nijedan detalj nije prepušten slučaju na ovoj Vespu koja je spremna osvojiti vas na prvi pogled.

Ističe se i performansama

Agregat 300 HPE (High Performance Engine) proizvod je tehnologije koja Vespi GTS Super osigurava vrhunske performanse i minimalnu potrošnju goriva. Jednocilindrični agregat snage 17,5 kW pri 8250 o/min (23,8 KS) i najvećim okretnim momentom od 26,0 Nm pri 5250 o/min, idealan za one koji žele iskusiti grad na drugačiji način.  

Osetite vezu


Nova analogno-digitalna LCD instrument ploča, pokretanje bez ključa, daljinsko otvaranje sedišta i ugrađen Bike Finder čine Vespu GTS Super izvanredno opremljenim suputnikom. Možete se još snažnije povezati s njom ako odlučite instalirati Vespa MIA, dodatak koji povezuje pametni telefon s elektroničkim sistemom na vozilu putem Bluetootha, nudeći ekskluzivne dodatke  za još udobniju i zabavniju vožnju.