Poređenje proizvoda ( od 3 )
Novo
Akcija

Piaggio - Piaggio Medley 150 I-Get NEW

Boja:
531.000 RSD
495.600 RSD
Dodaj u korpu

Sređeni Piaggio Medley skuter za 2020. godinu je stigao , uz novi, sportskiji izged, kao i više prtljažnog prostora.

Novi motocikl ima vodom hlađeni četvorotaktni „i-get“ agregat, zapremine 150 kubika, najnovije generacije, sa start/stop tehnologijom, ABS-om, a uz to može i da se pohvali digitalnom instrument tablom i poboljšanim kapacitetom.

Piaggio Medley

Italijanski dvotočkaš je zadržao svoju prepoznatljivu 16-inčnu prednju felnu, s tim što je zadnji deo nešto širi. Treba naglasiti da su felnena oba točka potpuno nove i od aluminijuma.

Za povećanu udobnost se brinu novo sedišta, kao i odmorište za noge, koje se može izvlačiti. Treba dodati da sedište ima novi oblik, a ispod njega se nalazi USB port i dovoljno prostora za dve „ful fejs“ kacige. Zapremina prtljažnog prostora od 36 litara je omogućena repozicioniranjem rezervoar za gorivo i novim oblikom repa.

Ovo repozicioniranje rezervoara je dovelo do centralizacije mase, samim tim pozitivno uticajući na upravljačke karakteristike.

Vozači na raspolaganju imaju 16 KS, što je dovoljno za vožnju po gradu. Kako navodi Piaggio, „suva“ težina skutera je 136 kilograma. Što se cene tiče, novi Medley bi trebalo da bude jeftiniji od Yamahe XMAX i Honde SH125i, što bi trebalo da mu ide u prilog.