Poređenje proizvoda ( od 3 )

MS ENERGY - sklopivi e Bike i10

129.800 RSD
Dodaj u korpu

Sklopivi električni bicikl novi je član MS Energy porodice čiji veliki 20″ točkovi čine vožnju ugodnom bez zaustavljanja na neravninama i preprekama uobičajenim na gradskim ulicama. e-bike i10 pruža uštedu vremena i novca u gradu i idealan je saputnik na putovanjima kojeg jednostavno preklopite i stavite u prtljažnik.
Njegova baterija može proći do 50km, ima tri električne brzine, u zavisnosti koliko ubrzanje želite. Osim električnog motora e-bike i10 ima i 6 Shimano brzina, tako da ne morate paliti motor ako samo želite da vozite bicikl. No ako želite pomoć elektromotora u vožnji samo lagano okrećite pedale!


 • MS ENERGY eBike i10 black grey
 • Sklopivi električni bicikl novi je član MS Energy porodice čiji veliki 20″ točkovi čine vožnju ugodnom bez zaustavljanja na neravninama i preprekama uobičajenim na gradskim ulicama. e-bike i10 pruža uštedu vremena i novca u gradu i idealan je saputnik na putovanjima kog jednostavno preklopite i stavite u prtljažnik. Njegova baterija može preći do 50km, ima tri električne brzine, zavisno koliko ubrzanje želite. Osim električnog motora e-bike i10 ima i 6 Shimano brzina, tako da ne morate paliti motor ako samo želite da vozite bicikl. Ali ako želite pomoć elektromotora u vožnji samo lagano okrećite pedale!
  Tip bicikla Folding
  Veličina točkova 20″
  Vrsta okvira Magnezijum legura
  Boja Crno siva
  Snaga motora 250W
  Maksimalna brzina 25 km/h
  Baterija 36V, 7,8 Ah
  Vreme punjenja 4-5 h
  Domet 45-50 km
  Vrsta kočnice Prednja i zadnja disk kočnica
  Maksimalno opterećenje 120 kg
  Dodatne opcije Mogućnost sklapanja, 3 moda rada
  Display Da, LCD
  Svetlo Prednje i zadnje LED
  Dimenzije 1520 x 1080 x 650 mm
  Dimenzije nakon sklapanja 800 x 670 x 430 mm
 • Deklaracija:
  Model i10 black grey
  Naziv i vrsta robe E-bicikl